Luna, az örökösnő 1.évad 1.rész teljes sorozat magyarul

Luna, az örökösnő 1.évad 1.rész teljes sorozat magyarul

Kategóriák: kaland romantikus dráma

Publikálva: 2005
Korhatár: 12 éves
IMDB értékelés: 7.7

Luna egy kis faluban él anyjával a Karib-tenger partján. A paradicsomi környezet megtetszik egy befolyásos és gazdag üzletembernek, Don Estebannak, aki azt tervezi, hogy a környéken nyaraló központot hoz létre. A könyörtelenségérõl híres férfi mindenáron és minél gyorsabban meg akarja valósítani elképzelését, azonban beleütközik Luna anyjának az ellenállásába. Az asszony nem adja el a földjét, jóllehet a terület kulcsfontosságú lenne a terv megvalósításában.
A helyiek közül azonban nemcsak Luna és Victoria száll szembe Don Estebannal, aki a helyiek körében egyre kisebb népszerûségnek örvend. Egy Mauricio Garciá nevû fiatal vállalkozó szintén nyíltan kiáll az üzletember ellen.
Az események azonban nemsokára drámai fordulatot vesznek, ugyanis Don Esteban egyik cinkosa megöli Luna anyját. A férfi arra számít, hogy ezzel megfélemlíti az egyedüli örököst, Lunát, aki így majd belemegy a kérdéses földterület eladásába. Az életét féltõ Luna elhagyja a falut, és a fõvárosba menekül, ahol nagyobb biztonságban érzi magát. Nem is sejti, hogy ezzel a lépésével gyanúba keveri magát anyja gyilkosságának ügyében.

Évad:
1.évad

 

További Luna, az örökösnő sorozat magyarul