Preacher 4.évad 8.rész teljes sorozat magyarul

Preacher 4.évad 8.rész teljes sorozat magyarul

Epizód címe: Preacher

Publikálva: 2016
Korhatár: 18 éves

Az aktuális rész: Jesse, Tulip és Cassidy hátborzongató és korántsem mindennapi utazása, hogy megleljék Istent, a 4. évadban a végéhez ér. Útjuk során pokoli, elvetemült és abszurd kalandok kísérik a triót.

A sorozat leírása: A tízrészes sorozat Jesse Custer (Dominic Cooper), egy kis texasi városka lelkészének a történetét meséli el. Jesse-t egy természetfeletti lény szállja meg, amely a bűnből és a jóságból született. Amikor Jesse útra kel Istent megkeresni, vele tart a belevaló ex-barátnője, Tulip (Ruth Negga) és egy csavargó ír figura, Cassidy (Joseph Gilgun) is. Egy őrületes világba hajszolják egymást, amelyet a Pokol és a Mennyország figurái laknak, és mindenki e két világ között Útjukat akadályok, gyilkosok, titkos szervezetek, bukott angyalok kísérik.
A Preacher történetének alapja egy 1995-ben megjelent, azonos című kultikus képregény, amelynek a szerzői Garth Ennis és Steve Dillon. A képregényből a televíziós sorozat az AMC Studios és a Sony Pictures Television koprodukciójában készült.

Évad:
1 2 3 4.évad
Rész:
1 2 3 4 5 6 7 8.rész 9 10

 

További Preacher sorozat magyarul