Lucia - A sors üldözöttje 1.évad 1.rész teljes sorozat magyarul

Lucia - A sors üldözöttje 1.évad 1.rész teljes sorozat magyarul

Kategóriák: romantikus dráma
Epizód címe: Lucia - A sors üldözöttje

Publikálva: 2014
Korhatár: 12 éves
IMDB értékelés: 6.9

Az aktuális rész: Lucía Durán élete egy csapásra megváltozik, amikor akaratán kívül kábítószer-csempészés gyanújába keveredik. A lövöldözés során olyan súlyosan megsebesítik, hogy nem csak a babáját veszíti el, hanem többé gyermeke sem lehet. Börtönbe kerül, ahonnét tizenegy év után nővér szakképesítéssel a zsebében szabadul. Hazatér, de nővére, Liliana elzavarja és azt hazudja neki, hogy a család többé nem kíváncsi rá. Sikerül elhelyezkednie a Könyörületesség Kórházban, ami a jóságos Amparo testvér vezetésével szerény körülmények között működik. A kórházban megismerkedik Amparo unokaöccsével, Daniellel, aki nyomozóként a kábítószer-kereskedelem visszaszorításán dolgozik.

A sorozat leírása: Hugo-regény feldolgozása, amely igen egyedi módon nyúl a romantikus regény történetéhez.
Lucía Durán 11 évet töltött ártatlanul egy texasi börtönben drogdíler barátja miatt. Szabadulása előtt haldokló cellatársa és barátnője, Rosalia megkéri, hogy vegye magához és nevelje fel saját gyermekeként kislányát Roxanitát akit Mexikóvárosban hagyott. Lucía egyfajta modern Jean Valjeanként visszatér Mexikóba, hogy tisztára mossa a nevét, és hogy megkeresse Roxanitát, akit megesküdött, hogy védelmezni fog minden rossztól, és aki borzalmas körülmények között nevelkedik prostituált nagynénje mellett. Lucía hazatérte után szeretett volna visszatérni családjához is, de húga Liliana Durán ezt megakadályozza. Húga a család fekete-bárányának tartja, annak ellenére, hogy ő is tudja miképpen kezdődött nővére tragédiája.
Lucia a börtönben nővéri szakképesítést szerzett, így ápolónőként kezd dolgozni Amparo nővér kórházában, ahol megismerkedik Daniel Poncéval, a nővér unokaöccsével, Daniel a rendőrség drogüldözési osztályának karizmatikus vezetőjével, akivel bár folyamatosak az összetűzéseik, erős vonzalom alakul ki közöttük. Ám Daniel bátyja, César is vonzódik a fiatal ápolónőhöz, és mikor a drogszervezet parancsára a férfit megölik, Luciára terelődik a gyanú, ami kiváltja Daniel gyűlöletét, kiváltképp, mikor tudomást szerez a nő múltjáról.

Évad:
1.évad

 

További Lucia - A sors üldözöttje sorozat magyarul