Varázslók a Waverly helyből 1.évad 1.rész teljes sorozat magyarul

Varázslók a Waverly helyből 1.évad 1.rész teljes sorozat magyarul

Epizód címe: Varázslók a Waverly helyből
Eredeti címe: Wizards of Waverly Place / The Crazy 10 Minute Sale
Publikálva: 2007
Korhatár: 12 éves
IMDB értékelés: 6.9

Az aktuális rész: A három Russo gyerek Alex, Justin és Max teljesen átlagos New York-i tiniknek tűnhetnének, ha nem ismernénk titkukat… Alex minden vágya, hogy részt vegyen az "Őrült tíz perces vásáron", de apukája nem engedi, mert részt kell vennie a varázslóképzésen. Alex mindent megtesz, hogy a nagyképű Gigi előtt megszerezze a jó cuccokat, ezért egy varázslással megduplázza magát, hogy el tudjon menni és ne bukjon le a szülei előtt…

A sorozat leírása: A Russo testvérek, Alex, Justin és Max teljesen átlagos New York-i gyerekeknek tűnhetnének... ha nem ismernénk óriási titkukat. Ők ugyanis mind a hárman varázslótanoncok! Alexnek és két bátyjának rengeteget kell még tanulnia; leckéik közt van a szőnyegröptetés, az idővisszafordítás és a hatásos varázspálca-suhogtatatás. Amikor megpróbálják rávenni szüleiket, hadd használhassanak még több varázsigét életük megkönnyítése céljából, a dolgok meglepő (és fergeteges) fordulatot vesznek.
Tarts te is a minimágusokkal, és tanuld meg velük hét varázslatos epizódon keresztül, milyen bámulatos az élet varázslóéknál!

Évad:
1.évad 2 3 4
Rész:
1.rész 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

 

További Varázslók a Waverly helyből sorozat magyarul