Ki vagy, Doki? 2.évad 5.rész teljes sorozat magyarul

Ki vagy, Doki? 2.évad 5.rész teljes sorozat magyarul

Kategóriák: kaland sci-fi dráma
Epizód címe: Ki vagy, doki? / A kiborgok kora
Eredeti címe: Doctor Who / Rise of the Cybermen
Publikálva: 2006
Korhatár: 12 éves

Az aktuális rész: Egy véletlen baleset folytán a Tardis Londonban köt ki ugyan, és a jelenben, de Mickey, Rose és a Doktor kénytelenek rájönni, hogy egy párhuzamos világegyetembe kerültek, ahol minden szereplő és élőlény ugyanolyan, mégis nagyon mások. Rose édesapja például él, de feleségével nincs lányuk, Mickey hasonmása pedig az egyre keményebb, robotizált diktatúra-uralommal szemben álló ellenállási mozgalom vezetője.

A sorozat leírása: Rose Tyler véres, megmagyarázhatatlan események tanúja lesz, azonban felbukkan egy rejtélyes férfi - aki magát nemes egyszerűséggel Doktornak nevezi - és aki nem csak őt menti meg. Rose rövid időn belül egy lázas és mozgalmas csata közepén találja magát, ahol a tét nem más, mint a Föld és az emberiség megmentése.

A sorozat egy rejtélyes, földönkívüli időutazó kalandjairól szól, aki magát a "Doktornak" nevezi. TARDIS (Time And Relative Dimensions In Space) nevű időgépével tett utazásai során kísérőivel együtt bejárja az időt és a teret, különféle problémákat (a legtöbb epizódban, habár nem kizárólag, agresszív földönkívüliek okozta vészhelyzeteket) megoldva és kalandokba keveredve.

Évad:
1 2.évad 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Rész:
0 1 2 3 4 5.rész 6 7 8 9 10 11 12 13

 

További Ki vagy, Doki? sorozat magyarul