Apatigris 1.évad 1.rész teljes sorozat magyarul

Apatigris 1.évad 1.rész teljes sorozat magyarul

Kategóriák: vígjáték
Epizód címe: Apatigris

Publikálva: 2020
Korhatár: 12 éves
IMDB értékelés: 7.2

Az aktuális rész: Labanc Péter, az úszómester egyedül nevelte fel három lányát. Most, hogy az utolsó madárka is kirepül a családi fészekből, hősünk elhatározza, hogy valóra vált mindent, ami az elmúlt húsz évben kimaradt. Először is keres egy normális társat. Ám a sors jó humorral a visszájára fordítja Péter terveit.

A sorozat leírása: Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa, egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.
Az apatigris és lányai életét még számos karakter alakítja, így a sorozatban láthatjuk majd: Für Anikót, Gryllus Dorkát, Haumann Pétert, Kamarás Ivánt, Simon Kornélt, Medveczky Balázst, Balla Esztert, Eke Angélát és Szalay Bencét.

Évad:
1.évad 2 3
Rész:
1.rész 2 3 4 5 6 7 8

 

További Apatigris sorozat magyarul