Brokenwood titkai 6.évad 3.rész teljes sorozat magyarul

Brokenwood titkai 6.évad 3.rész teljes sorozat magyarul

Kategóriák: bűnügyi dráma misztikus
Epizód címe: Brokenwood titkai / Vadászbaleset
Eredeti címe: The Brokenwood Mysteries / Dead Men Don't Shoot Ducks
Publikálva: 2014
Korhatár: 12 éves

Az aktuális rész: Brokenwood Kacsavadászainak Egyesülte készen áll a kacsavadászat új szezonjának megkezdésére. Nyolc ujj tekeredik a ravaszok köré, ahogy türelmesen várnak a kacsák röptére. Ám ekkor váratlan dolog történik. A reggel ködéből egy magányos vadászat ellenes aktivista evezik a kacsák közé, akik riadtan szárnyra kapnak. Lövések dördülnek, ám csak a tüntető, Leslie Garrett, bukik alá. Mivel senki sem vállalja magára a tettet, Mike és csapata egy rejtélyes, kilencedik vadászt sejt a ködben. Mike kénytelen új irányból megközelíteni az ügyet, miután képtelen felfedni kilétét. Vajon Leslie csupán gondatlan fegyverhasználat áldozata lett, vagy a kacsák sosem voltak a célkeresztben?

A sorozat leírása: A krimisorozat egy-egy titokzatos gyilkosság történetét mutatja be egy látszólag csendes kisvárosban.
Mike Shepherd detektív felügyelőt küldik Brokenwoodba, hogy egy gyilkosság után nyomozzon. A kisváros legújabb lakója megállapítja, hogy itt mindent áthat a bűntény.
Shepherd munkáját a helyi nyomozó, Kristin Sims segíti, a két jó humorérzékkel megáldott detektív nem szokványos esetekben, nem szokványos módszerekkel nyomoz.

Évad:
1 2 3 4 5 6.évad 7 8 9
Rész:
1 2 3.rész 4

 

További Brokenwood titkai sorozat magyarul