Végtelen határok 3.évad 12.rész teljes sorozat magyarul

Végtelen határok 3.évad 12.rész teljes sorozat magyarul

Epizód címe: Végtelen határok / Személyazonosság
Eredeti címe: The Outer Limits / Double Helix
Publikálva: 1997
Korhatár: 12 éves

Az aktuális rész: Több éves kutatómunka után Dr. James Houghton és Dr. Charles McCamber felfedezik, hogyan lehet a halottakat visszahozni az életbe. Új áttörő tanulmányuk a molekuláris átrendezésen alapul. De az eljárás még nem tökéletes, az első alany csak egy napig élt és pokoli szenvedéseket élt át, mikor újból eltávozott. Kapnak egy második lehetőséget, amikor egy rabló meggyilkolja Houghton doktort, és társa felhasználva találmányukat feléleszti őt. Nem tud dönteni, hogy családját kárpótolja, amiért keveset törődött velük, vagy gyilkosán álljon bosszút. De a doktornak több ideje van, mint azt gondolta, és kezdetét veszik a tragédiák.

A sorozat leírása: Az Alkonyzóna évtizedes hagyományait követve készült el ez az új sorozat, mely elődjéhez hasonlóan hátborzongató dolgokkal és jelenségekkel foglalkozik. Bizarr, félelmetes és zavarba ejtő történeteket kínálunk a nézőknek, melyek a képzelet legvégső határait feszegetik.

A népszerű sorozat minden epizódja a képzelőerő határait súrolva mutatja be az emberiség kutatásait, eddig nem ismert, vagy éppen titkolt az új technikákat, a világűr rejtélyeit és megtörtént események alapján mutatja be leghőbb vágyainkat vagy éppen legsötétebb félelmeinket. A műsor olyan máig vitatott és sokszor provokatív témákat is vizsgál, mint a genetikai manipulációk, a földönkívüliek látogatása, vagy hogy van-e élet a halál után. (port.hu)

Évad:
1 2 3.évad 4 5 6 7
Rész:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12.rész 13 14 15 16 17 18

 

További Végtelen határok sorozat magyarul