Álomhajó - Mézeshetek 1.évad 3.rész teljes sorozat magyarul

Álomhajó - Mézeshetek 1.évad 3.rész teljes sorozat magyarul

Kategóriák: vígjáték romantikus dráma
Eredeti címe: Kreuzfahrt ins Glück: Hochzeitsreise nach Florida

Publikálva: 2007
Korhatár: 12 éves

Az aktuális rész: Álomhajó - Mézeshetek Floridában
Marie és Daniel, az MS Deutschland nászút-utazásszervezői mindkét jegyespár részére meglepetésekkel teli nászutat terveztek keresztül-kasul Floridán. Kezdve az Everglades Nemzeti Parkkal, a felejthetetlen élmény a delfinekkel, majd ezenkívül mindent be kívánnak mutatni a két házaspárnak, amit csak Amerika déli része kínál.

Ezzel szemben már az Álomhajó megérkezésekor sok minden másként történik, mint ahogy azt a két házaspárnak, Bianca és Dennis Hoffmann, valamint professor Robert Gruner és Anne Gruner számára azt megtervezték. Bianca Hoffmann megtudja a fedélzeti orvostól, Dr. Schrödertől hogy terhes, és prof. Grunert pedig egy fontos, elkötelezettséggel, munkával járó telefonhívást kap. A tekintélyes tengerbiológus -, aki szakmai okokból azt tervezi, hogy a nászútjuk után végleg Floridában maradnak -, egy megbetegedett helyi kollégája helyett, máris be kell ugrania a mindennapi munkába.

Az ifjú házaspárnak nem marad más választása, mint azonnal elindulni, és a csalódott Anne egyedül kénytelen megkezdeni a „nászútját”…

Paulsen kapitány, Beatrice és Dr. Schröder pedig az utazás során kész tervet eszeltek ki, hogy végre az eszményi párt, Danielt és Marie-t végre a házasság kikötőjébe tereljék. Elővigyázatosságból felajánlkoznak házassági tanuknak. Viszont a két házasságszervező egyáltalán nem gondol arra, hogy a munkahelyüket jelentő hajón kössenek házasságot. Közösen eldöntötték, hogy titokban keresnek egy kis számukra megfelelőbb, idilli kis kápolnát Floridában. Még csak nem is sejtik, hogy a sors kegyetlen tréfát űz velük.

Bianca és Dennis az első közös hajókirándulásukkor észreveszik, amint egy vad motorcsónakos megsebesít egy lamantint, és közben ők maguk is veszélybe sodródnak. Riasztják a tengerparti őrséget, akik kimenteni a sérült lamantint.

A sorozat leírása: Egy hajó, amely bejárja a világot, varázslatos tájakokra viszi utasait, akik közben élik életüket. Hogy ez az élet ott tartózkodásuk idején minél szebb legyen, arról a kapitány, a főkomornyik, és a hajódoktor és a legénységük gondoskodik. Az Álomhajó című német sorozat romantikus történeteit lenyűgöző látvány fűszerezi, mindezt pedig a kapitányt alakító Siegfried Rauch főszereplésével élvezhetik a nézők.

Évad:
1.évad
Rész:
1 2 3.rész 4 5 6 7 8

 

További Álomhajó - Mézeshetek sorozat magyarul