Hetedik mennyország 1.évad 1.rész teljes sorozat magyarul

Hetedik mennyország 1.évad 1.rész teljes sorozat magyarul

Epizód címe: Hetedik mennyország / Vagy amit akartok
Eredeti címe: 7th Heaven / Anything You Want
Publikálva: 1996
Korhatár: 12 éves
IMDB értékelés: 5.3

Az aktuális rész: Eric Camden tiszteletes ötgyermekes családapa, boldog házasságban él feleségével, Annie-vel, aki otthon próbálja kordában tartani öt gyermekét. Matt, a legidősebb épp rászokott a dohányzásra, Mary aki alig várja, hogy szerelmes lehessen, Lucy, aki folyton aggódik, hogy lemarad valamiről, Simon, a legkisebb fiú, aki mindent megadna egy kutyáért és Ruthie, aki a maga öt évével a család bölcse.

A sorozat leírása: A központi karakter a glenoaki egyházmegye tiszteletese, Eric Camden tiszteletes (Stephen Collins), felesége, Annie (Catherine Hicks), és hét gyermek: Matt (Barry Watson) Mary (Jessica Biel), Lucy (Beverley Mitchell), Simon (David Gallagher), Ruthie (Mackenzie Rosman) és az ikrek, David (Lorenzo Brino) és Sam (Nikolas Brino).

A sorozat elején a családban öt gyermek van: (Matt, Mary, Lucy, Simon és Ruthie), de a harmadik évad, Annie ikreket szül, Sam és David. Matt megnősül és orvosként praktizál, Mary hozzá megy Carloshoz és stewardessként kezd dolgozni, Simon pedig egyetemre megy, hogy jogot tanuljon. Lucy egy darabig az átalakított garázsban lakik férjével, Kevinnel, aztán vesznek egy saját házat a Camden házhoz közel. Ruthie egy darabig Skóciában élt, de később hazajött. Az ikrek a sorozat alatt nem költöztek el a családi házból.

Minden egyes epizód egy erkölcsi tanulsággal vagy vitatható témával foglalkozik, amelyben a család közvetlenül vagy közvetve érintett. (Pl. rasszizmus, kábítószer függőség, fiatalkori anyaság, alkoholizmus, halál, megerőszakollás)

Évad:
1.évad 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Rész:
1.rész 2 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

 

További Hetedik mennyország sorozat magyarul