Hetedik mennyország 1.évad 12.rész teljes sorozat magyarul

Hetedik mennyország 1.évad 12.rész teljes sorozat magyarul

Epizód címe: Hetedik mennyország / A barátaim segítségével
Eredeti címe: 7th Heaven / With a Little Help from My Friends
Publikálva: 1997
Korhatár: 12 éves
IMDB értékelés: 5.3

Az aktuális rész: Matt és Mary az iskola helyett egy idős hölgy, Mrs. Bink háza körül segítenek, ám minderről a szüleik mit sem sejtenek. De Camden-éknél semmi sem maradhat titokban... Eközben Eric úgy próbál segíteni egy hajléktalan családon, hogy némi fizetségért munkát ad nekik a templomban. Lucy minden gondolatát a 13. születésnapja és egy buli megszervezése köti le. Happy-nek kölykei születnek.

A sorozat leírása: A központi karakter a glenoaki egyházmegye tiszteletese, Eric Camden tiszteletes (Stephen Collins), felesége, Annie (Catherine Hicks), és hét gyermek: Matt (Barry Watson) Mary (Jessica Biel), Lucy (Beverley Mitchell), Simon (David Gallagher), Ruthie (Mackenzie Rosman) és az ikrek, David (Lorenzo Brino) és Sam (Nikolas Brino).

A sorozat elején a családban öt gyermek van: (Matt, Mary, Lucy, Simon és Ruthie), de a harmadik évad, Annie ikreket szül, Sam és David. Matt megnősül és orvosként praktizál, Mary hozzá megy Carloshoz és stewardessként kezd dolgozni, Simon pedig egyetemre megy, hogy jogot tanuljon. Lucy egy darabig az átalakított garázsban lakik férjével, Kevinnel, aztán vesznek egy saját házat a Camden házhoz közel. Ruthie egy darabig Skóciában élt, de később hazajött. Az ikrek a sorozat alatt nem költöztek el a családi házból.

Minden egyes epizód egy erkölcsi tanulsággal vagy vitatható témával foglalkozik, amelyben a család közvetlenül vagy közvetve érintett. (Pl. rasszizmus, kábítószer függőség, fiatalkori anyaság, alkoholizmus, halál, megerőszakollás)

Évad:
1.évad 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Rész:
1 2 4 5 6 7 8 9 10 11 12.rész 13 14 15 16 17 18 19

 

További Hetedik mennyország sorozat magyarul