Brokenwood titkai 5.évad 4.rész teljes sorozat magyarul

Brokenwood titkai 5.évad 4.rész teljes sorozat magyarul

Kategóriák: bűnügyi dráma misztikus
Epizód címe: Brokenwood titkai / A sötét angyal
Eredeti címe: The Brokenwood Mysteries / The Dark Angel
Publikálva: 2014
Korhatár: 12 éves

Az aktuális rész: Brokenwood szélén, egy elhagyatott elmegyógyintézetben kamaszok találnak rá egy férfi holttestére, akivel áramütés végzett. Kiderül, hogy a halott egykor kifogásolható módszerekkel kezelt mentális betegeket az épületben, majd éveket ült börtönben egy beteg halála miatt. Tovább bonyolítja az ügyet, hogy a férfi több volt páciense rejtélyes meghívót kapott az elmegyógyintézetbe és szemtanúja volt a gyilkosságnak. Kristin Sims és Breen nyomozó a még mindig komoly mentális problémákkal küzdő szemtanúkkal próbál dűlőre jutni, akik közül bárkinek jó oka lehetett bosszút állni volt orvosán, míg Mike Shepherd nyomozó arra próbál választ kapni, hogyan végezhetett áramütés az áldozattal egy áramtalanított épületben.

A sorozat leírása: A krimisorozat egy-egy titokzatos gyilkosság történetét mutatja be egy látszólag csendes kisvárosban.
Mike Shepherd detektív felügyelőt küldik Brokenwoodba, hogy egy gyilkosság után nyomozzon. A kisváros legújabb lakója megállapítja, hogy itt mindent áthat a bűntény.
Shepherd munkáját a helyi nyomozó, Kristin Sims segíti, a két jó humorérzékkel megáldott detektív nem szokványos esetekben, nem szokványos módszerekkel nyomoz.

Évad:
1 2 3 4 5.évad 6 7 8 9
Rész:
1 2 3 4.rész

 

További Brokenwood titkai sorozat magyarul