Csacska angyal 2.évad 134.rész teljes sorozat magyarul

Csacska angyal 2.évad 134.rész teljes sorozat magyarul

Epizód címe: Csacska angyal

Publikálva: 2004

Az aktuális rész: Bonilla segítségével Delfina elaltatja az egész családot. Franco és Olivia eljutnak egy Julia nevű hölgyig, akiről azt feltételezik, hogy Nico édesanyja, ám Julia nem hajlandó szóba állni velük. Sandrát bántja, hogy Roberta szégyelli a barátnője előtt, mert az anyukája csak egy takarítónő.

A sorozat leírása: Florencia, egy ártatlan és fiatal lány, akit mindenki szeret s tisztel. Egyedül él egy panzióban, s zöldségkihordással tartja el magát. Az a vágya, hogy híres énekesnő legyen. A barátai egy zenekarban játszanak, de Flornak már nem jutott hely. Általában ő viszi számukra a ruhákat is, ezért meglátogatja őket. A zenekar menedzsere fellépési lehetőséget szerez nekik, ám Flor összeveszik az énekesnővel, aki emiatt viharosan távozik. Ezek után Flor kerül a helyére, s a koncert is nagyon sikeresen alakul.

Flor (Florencia Bertotti) látszólag túlteszi magát a tragédián, amelyben elvesztette szerelmét, Federicót, épp akkor, amikor sok viszontagság után végre egymásra találtak. Federico a túlvilágon új lehetőséget kap: ellensége, Maximo (Fabio Di Tomaso) bőrében visszatérhet, hogy a dolgait elrendezhesse. A visszatérés során azonban súlyos emlékezetkiesést szenved, így hosszú időre van szüksége ahhoz, hogy ráébredjen valódi kilétére és feladatára. Delfina közben mindent elkövet, hogy megszabaduljon a gyerekektől, és behálózza Maximót, a Kricoragán tartomány leendő királyát.

Évad:
1 2.évad

 

További Csacska angyal sorozat magyarul