Csacska angyal 2.évad 143.rész teljes sorozat magyarul

Csacska angyal 2.évad 143.rész teljes sorozat magyarul

Epizód címe: Csacska angyal

Publikálva: 2004

Az aktuális rész: Maria szándékosan Valennél hagyja a táskáját, és benne egy terhességi gyorstesztet, mert tudja, hogy a lány pletykás. Arra játszik, hogy Franco is megtudja, hogy "terhes", és így ne hagyja el őt. A pletyka gyorsan terjed, így egy szempillantás alatt Olivia és Franco ellen fordul az egész környék, akik szerencsétlenek nem tudják, mit vétettek. Delfi elkezdi a hadjáratot: rúzsnyomokat hagy Maximo ingén, és egy másik nő fényképét teszi a polcra, közvetlenül Flor képe mögé. Flor rajtakapja: de mivel ő "Rosita", nem gyanakszik rá. Flor kölcsön adja neki pár ruháját. Rosita tesz egy megjegyzést a "boszorka Delfinára", de Flor - legnagyobb meglepetésére lehurrogja. Bevallja, hogy bár Delfi rengeteg rossz dolgot tett, azért sajnálja, mret például nem lehetett együtt a szerelmével, Lorenzoval, és amúgy is, minden Malala hibája. Elmondja, mennyire szeretné, ha Delfi megváltozna, és jóban lehetnének, és hogy tudja, belül még maradt benne jó. És hogy ő sosem fogja feladni a reményt, hogy előcsalogassa. Delfit mélyen érintik ezek a szavak, de nehogy elérzékenyüljön, felhívja Flor figyelmét az idegen nő képére. Flor számon kéri Maximon, aki tagad, így jól összevesznek. Flor, hogy levezesse dühét, nekiáll a házimunkának. Franco hazacipeli Maximot és Bonit. Követeli, hogy fizessenek meg azért, amit a DNS- teszttel műveltek. Max azonban nem akarja, hogy ezentúl bármi közük legyen egymáshoz, ezért hagyja őket elsétálni. Franco és Olivia nagyon boldogok. Franco épp indulna haza, mikor Martin leüti, és elkezd vele kiabálni, hogy hogy hagyhatta el Mariát most, hogy terhes. Evaristo észreveszi a rúzsfoltokat Max ingén, és megpróbálja eldugni Flor elől, aki persze észreveszi. Azonnal felszald az emeleti fürdőbe, ahol Max zuhanyozik. Delfina pedig egy újabb tervecskét eszel ki: levetkőzik és Max mellé megy a zuhanyfülkébe. Minden gőzölög, Delfi a göndör Rosita-parókában van, ráadásul háttal, így a gróf azt hiszi, Flor így akar békülni, ezért átöleli Delfit hátulról. Na, Flor ekkor lép be.

A sorozat leírása: Florencia, egy ártatlan és fiatal lány, akit mindenki szeret s tisztel. Egyedül él egy panzióban, s zöldségkihordással tartja el magát. Az a vágya, hogy híres énekesnő legyen. A barátai egy zenekarban játszanak, de Flornak már nem jutott hely. Általában ő viszi számukra a ruhákat is, ezért meglátogatja őket. A zenekar menedzsere fellépési lehetőséget szerez nekik, ám Flor összeveszik az énekesnővel, aki emiatt viharosan távozik. Ezek után Flor kerül a helyére, s a koncert is nagyon sikeresen alakul.

Flor (Florencia Bertotti) látszólag túlteszi magát a tragédián, amelyben elvesztette szerelmét, Federicót, épp akkor, amikor sok viszontagság után végre egymásra találtak. Federico a túlvilágon új lehetőséget kap: ellensége, Maximo (Fabio Di Tomaso) bőrében visszatérhet, hogy a dolgait elrendezhesse. A visszatérés során azonban súlyos emlékezetkiesést szenved, így hosszú időre van szüksége ahhoz, hogy ráébredjen valódi kilétére és feladatára. Delfina közben mindent elkövet, hogy megszabaduljon a gyerekektől, és behálózza Maximót, a Kricoragán tartomány leendő királyát.

Évad:
1 2.évad

 

További Csacska angyal sorozat magyarul