Csacska angyal 2.évad 142.rész teljes sorozat magyarul

Csacska angyal 2.évad 142.rész teljes sorozat magyarul

Epizód címe: Csacska angyal

Publikálva: 2004

Az aktuális rész: A Santillan-végrendelettel foglalkozó ügyvéd (mivel a határidő lejárt) összehívja az örökösöket, és megállapítja, hogy nem sikerült teljesíteniük Santillan végakaratát. Azonban kiderül, hogy Santillan mókás fickó volt, és imádta a rejtvényeket. Ugyanis még egy borítékot tartogatott, ami szerint az a lánya kapja a pénzt, amelyikük előbb esik teherbe. Sofi azonnal kiszáll, hiszen esélye sincs, hogy terhes legyen, ugyanis jelenleg nincs barátja, ezzel szemben Delfina - milyen meglepő - szinte azonnal bejelenti, hogy gyereket vár. Az ügyvéd persze kórházi lelethez köti az örökség kiadását. Maria bevallja Martinnak, hogy Francot szereti. Robertita csak annyit tud mondani, hogy ő megmondta előre. Niconak elege van Valentinából, aki végül Fachával együtt szomorkodik. Martin megpróbálja elcsábítani Mariát. Franco egy képet néz, amin Olival ketten vannak. Olivia bejön, és végül kibékülnek. Maria az egészet végignézi. Max és Flor hiába próbálnak Lautaróból egy kis együttérzést kicsalni, a srácot csak a pénz érdekli. Delfiék meglátják Rositában a lehetőségeket: Lorenzo elrabolja, majd Delfi öltözik be Rositának. A terv remeknek tűnik, de egyik reggel felbukkan Rosita anyja.

A sorozat leírása: Florencia, egy ártatlan és fiatal lány, akit mindenki szeret s tisztel. Egyedül él egy panzióban, s zöldségkihordással tartja el magát. Az a vágya, hogy híres énekesnő legyen. A barátai egy zenekarban játszanak, de Flornak már nem jutott hely. Általában ő viszi számukra a ruhákat is, ezért meglátogatja őket. A zenekar menedzsere fellépési lehetőséget szerez nekik, ám Flor összeveszik az énekesnővel, aki emiatt viharosan távozik. Ezek után Flor kerül a helyére, s a koncert is nagyon sikeresen alakul.

Flor (Florencia Bertotti) látszólag túlteszi magát a tragédián, amelyben elvesztette szerelmét, Federicót, épp akkor, amikor sok viszontagság után végre egymásra találtak. Federico a túlvilágon új lehetőséget kap: ellensége, Maximo (Fabio Di Tomaso) bőrében visszatérhet, hogy a dolgait elrendezhesse. A visszatérés során azonban súlyos emlékezetkiesést szenved, így hosszú időre van szüksége ahhoz, hogy ráébredjen valódi kilétére és feladatára. Delfina közben mindent elkövet, hogy megszabaduljon a gyerekektől, és behálózza Maximót, a Kricoragán tartomány leendő királyát.

Évad:
1 2.évad

 

További Csacska angyal sorozat magyarul