Hetedik mennyország 4.évad 12.rész teljes sorozat magyarul

Hetedik mennyország 4.évad 12.rész teljes sorozat magyarul

Epizód címe: Hetedik mennyország / Egyedül
Eredeti címe: 7th Heaven / All by Myself
Publikálva: 2000
Korhatár: 12 éves
IMDB értékelés: 5.3

Az aktuális rész: Annie nem bírja tovább a sok gondot és úgy dönt, hogy egyedül elutazik a hétvégére. A család tehát magára marad, és Eric alig győzi a sok házimunkát. Ráadásul a gyerekeknek szerelmi bánatuk van: Matt elbúcsúzik Shana-tól, Lucy rájön, hogy mégsem Brad a nagy szerelem és Mary-t nem hívja fel Robbie...

A sorozat leírása: A központi karakter a glenoaki egyházmegye tiszteletese, Eric Camden tiszteletes (Stephen Collins), felesége, Annie (Catherine Hicks), és hét gyermek: Matt (Barry Watson) Mary (Jessica Biel), Lucy (Beverley Mitchell), Simon (David Gallagher), Ruthie (Mackenzie Rosman) és az ikrek, David (Lorenzo Brino) és Sam (Nikolas Brino).

A sorozat elején a családban öt gyermek van: (Matt, Mary, Lucy, Simon és Ruthie), de a harmadik évad, Annie ikreket szül, Sam és David. Matt megnősül és orvosként praktizál, Mary hozzá megy Carloshoz és stewardessként kezd dolgozni, Simon pedig egyetemre megy, hogy jogot tanuljon. Lucy egy darabig az átalakított garázsban lakik férjével, Kevinnel, aztán vesznek egy saját házat a Camden házhoz közel. Ruthie egy darabig Skóciában élt, de később hazajött. Az ikrek a sorozat alatt nem költöztek el a családi házból.

Minden egyes epizód egy erkölcsi tanulsággal vagy vitatható témával foglalkozik, amelyben a család közvetlenül vagy közvetve érintett. (Pl. rasszizmus, kábítószer függőség, fiatalkori anyaság, alkoholizmus, halál, megerőszakollás)

Évad:
1 2 3 4.évad 5 6 7 8 9 10
Rész:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12.rész 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

 

További Hetedik mennyország sorozat magyarul