A szökés 3.évad 3.rész teljes sorozat magyarul

A szökés 3.évad 3.rész teljes sorozat magyarul

Epizód címe: A szökés / A kapcsolat
Eredeti címe: Prison Break / Call Waiting
Publikálva: 2007
Korhatár: 15 éves
IMDB értékelés: 8.3

Az aktuális rész: Michaelnek sikerül kiderítenie, hol tartják fogva Sarát és LJ-t. Lincoln oda is megy, de elkésik, így nem tudja kiszabadítani őket. Whistler elmondja hogy került a Sonába és szerinte miért akarják hogy Michael kiszöktesse onnan. Sucre felhívja Maricruzt és közli vele, hogy inkább örökre felejtse őt el, mert nem akarja a lányt és születendő gyermekét bajba sodorni. Sara elrablói Linc akciója után nyomatékosítják a szándékaikat azzal, hogy egy kis "ajándékot" küldenek Lincolnnak.

A sorozat leírása: Michael Scofield reménytelen ember egy reménytelen helyzetben. Bátyját, Lincoln Burrowst bűnösnek találják egy brutális gyilkosságban, és a Fox Riveri Fegyházban várja a kivégzését. A bizonyítékok ellenére Michael hisz bátyja ártatlanságában. Mivel Lincoln szabadulására semmi remény, az óra pedig ketyeg a kivégzésig, Michael fegyveres rablást követ el egy bank ellen, hogy ő is sittre kerüljön a bátyja mellé. A terve őrültség, de beválik: a börtönt belülről alaposan kiismerve, mérnöki zsenialitása segítségével megpróbálja megszöktetni Lincolnt a fegyházból.

A filmsorozat minden részben feltár egy újabb kirakós darabot, hogyan viszi véghez Michael merész tervét, hogy a háttérből irányítva fényt derítsen az országos méretű összeesküvésre, aminek bátyja is az áldozata lett.

Évad:
1 2 3.évad
Rész:
1 2 3.rész 4 5 6 7 8 9 10

 

További A szökés sorozat magyarul