A szökés 1.évad 1.rész teljes sorozat magyarul

A szökés 1.évad 1.rész teljes sorozat magyarul

Epizód címe: A szökés / Isten hozott a börtönben!
Eredeti címe: Prison Break / Pilot
Publikálva: 2005
Korhatár: 15 éves
IMDB értékelés: 8.3

Az aktuális rész: Michael Scofield, a befutott építészmérnök sikeresen bejut a börtönbe, és bátyjával, Lincolnnal is felveszi a kapcsolatot. Ám terve bajba kerül, mikor a börtön orvosa, Dr. Sara Tancredi gyanakodni kezd, hogy Michael nem is cukorbeteg. Ezért a helyi beszerzőhöz fordul egy inzulin-blokkoló gyógyszerért. Ráadásul Michael kénytelen megkérni Veronica Donovant, hogy segítsen neki kideríteni az igazságot Lincoln ügyében. Veronica ugyan nem hisz az ártatlanságában, de eleget tesz a kérésnek és nekilát az ügy felgöngyölítésének.

A sorozat leírása: Michael Scofield reménytelen ember egy reménytelen helyzetben. Bátyját, Lincoln Burrowst bűnösnek találják egy brutális gyilkosságban, és a Fox Riveri Fegyházban várja a kivégzését. A bizonyítékok ellenére Michael hisz bátyja ártatlanságában. Mivel Lincoln szabadulására semmi remény, az óra pedig ketyeg a kivégzésig, Michael fegyveres rablást követ el egy bank ellen, hogy ő is sittre kerüljön a bátyja mellé. A terve őrültség, de beválik: a börtönt belülről alaposan kiismerve, mérnöki zsenialitása segítségével megpróbálja megszöktetni Lincolnt a fegyházból.

A filmsorozat minden részben feltár egy újabb kirakós darabot, hogyan viszi véghez Michael merész tervét, hogy a háttérből irányítva fényt derítsen az országos méretű összeesküvésre, aminek bátyja is az áldozata lett.

Évad:
1.évad 2 3
Rész:
1.rész 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

 

További A szökés sorozat magyarul