A szökés 2.évad 5.rész teljes sorozat magyarul

A szökés 2.évad 5.rész teljes sorozat magyarul

Epizód címe: A szökés / Kincses térkép
Eredeti címe: Prison Break / Map 1213
Publikálva: 2006
Korhatár: 15 éves
IMDB értékelés: 8.3

Az aktuális rész: Debra rájön, hogy Tweener az egyik szökött fegyenc, de nem adja fel a rendőrségnek, futni hagyja. A Zsebes is megérkezik Utah-ba, és megszerzi a térképet a telekről, ahol a pénz lehet. Sucre Vegasba tart, hogy találkozzon Maricruzzal, de csak annak nővérével és Hectorral tud beszélni, akik kihívják a rendőrséget. Michael és Lincoln szintén eljutnak a kisvárosba, ahol a kincs van, de térkép híján nem tudnak tovább keresni, viszont ráakadnak a zsebesre. Kellerman egyre inkább Sara bizalmába férkőzik. Mahone rájön, hogy az egész menekülésnek a kulcsa a pénz, amit annak idején DB Cooper elásott.

A sorozat leírása: Michael Scofield reménytelen ember egy reménytelen helyzetben. Bátyját, Lincoln Burrowst bűnösnek találják egy brutális gyilkosságban, és a Fox Riveri Fegyházban várja a kivégzését. A bizonyítékok ellenére Michael hisz bátyja ártatlanságában. Mivel Lincoln szabadulására semmi remény, az óra pedig ketyeg a kivégzésig, Michael fegyveres rablást követ el egy bank ellen, hogy ő is sittre kerüljön a bátyja mellé. A terve őrültség, de beválik: a börtönt belülről alaposan kiismerve, mérnöki zsenialitása segítségével megpróbálja megszöktetni Lincolnt a fegyházból.

A filmsorozat minden részben feltár egy újabb kirakós darabot, hogyan viszi véghez Michael merész tervét, hogy a háttérből irányítva fényt derítsen az országos méretű összeesküvésre, aminek bátyja is az áldozata lett.

Évad:
1 2.évad 3
Rész:
1 2 4 5.rész 7 8 10 11 12 14 15 16 17 18 19 20 21 22

 

További A szökés sorozat magyarul