A szökés 1.évad 12.rész teljes sorozat magyarul

A szökés 1.évad 12.rész teljes sorozat magyarul

Epizód címe: A szökés / Isten keze
Eredeti címe: Prison Break / Odd Man Out
Publikálva: 2005
Korhatár: 15 éves
IMDB értékelés: 8.3

Az aktuális rész: A hetek rájönnek, hogy egyiküknek nem lesz ideje átjutni a falon. Zsebes bebiztosítja magát a csapatnál azzal, hogy egy külső emberét megbízza, ha nincs a szökevények között, riassza az őrséget. Abruzzi azonnal intézkedik. Úgy tervezi, a szökésig biztonságba helyezik a fickót, aki Zsebes megbízott, ám balul sül ki a dolog, és megölik őt a kisfiával együtt. C-note Sucre fülébe ülteti a bogarat, hogy Michael azért nem beszél neki részletesen a szökésről, mert nincs a hasznára, erre Sucre egy re kíváncsibbá válik. Maricruz is színre lép azzal a hírrel, hogy terhe Sucre-től és hogy valószínűleg hozzámegy Hectorhoz. Nick kórházba kerül. Hale pedig jelentkezik Veronicánál, hogy kitálaljon neki. Abruzzi az magánakciója után isten felé fordul és mint annak jobb keze Zsebes életére tör, ám fordítva alakul a dolog és utóbbi sebzi meg őt igen komolyan. A pihenőben sikerül áttörni a csatornát, de épp amikor Michael feljönne azon, így az őrség miatt időt kéne nyerniük. Lincoln feláldozza magát és nekimegy az őröknek, akik azonnal elviszik.

A sorozat leírása: Michael Scofield reménytelen ember egy reménytelen helyzetben. Bátyját, Lincoln Burrowst bűnösnek találják egy brutális gyilkosságban, és a Fox Riveri Fegyházban várja a kivégzését. A bizonyítékok ellenére Michael hisz bátyja ártatlanságában. Mivel Lincoln szabadulására semmi remény, az óra pedig ketyeg a kivégzésig, Michael fegyveres rablást követ el egy bank ellen, hogy ő is sittre kerüljön a bátyja mellé. A terve őrültség, de beválik: a börtönt belülről alaposan kiismerve, mérnöki zsenialitása segítségével megpróbálja megszöktetni Lincolnt a fegyházból.

A filmsorozat minden részben feltár egy újabb kirakós darabot, hogyan viszi véghez Michael merész tervét, hogy a háttérből irányítva fényt derítsen az országos méretű összeesküvésre, aminek bátyja is az áldozata lett.

Évad:
1.évad 2 3
Rész:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12.rész 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

 

További A szökés sorozat magyarul