A szökés 2.évad 8.rész teljes sorozat magyarul

A szökés 2.évad 8.rész teljes sorozat magyarul

Epizód címe: A szökés / A nagy csel
Eredeti címe: Prison Break / Dead Fall
Publikálva: 2006
Korhatár: 15 éves
IMDB értékelés: 8.3

Az aktuális rész: Miután a csapat megtalálja a pénzt, sürgősen menekülniük kell, mert a rendőrség a nyomukra bukkan. Sucre ezért úgy dönt, ő maga teszi el a pénzt, így a többieket sakkban tartva elmegy a hátizsákkal. Később azonban Michael csatlakozik hozzá, miután az egész egy csel volt, hogy lerázzák Zsebest és C-note-ot. Viszont a hátizsákban nem pénz van, hanem újságok, mert Zsebes előrelátó volt és már korábban kicserélte a hátizsákokat. Lincoln megtalálja LJ-t és közösen indulnak a találkahelyre. Sara megfejti Michael kódolt üzenetét, legalábbis annak egy részét, de Kellerman és Mahone is rájönnek az üzenetek elméletére. Bellick és Geary újra feltűnik, és ismét nyomozni kezdenek ők is a szökevények és a pénz után.

A sorozat leírása: Michael Scofield reménytelen ember egy reménytelen helyzetben. Bátyját, Lincoln Burrowst bűnösnek találják egy brutális gyilkosságban, és a Fox Riveri Fegyházban várja a kivégzését. A bizonyítékok ellenére Michael hisz bátyja ártatlanságában. Mivel Lincoln szabadulására semmi remény, az óra pedig ketyeg a kivégzésig, Michael fegyveres rablást követ el egy bank ellen, hogy ő is sittre kerüljön a bátyja mellé. A terve őrültség, de beválik: a börtönt belülről alaposan kiismerve, mérnöki zsenialitása segítségével megpróbálja megszöktetni Lincolnt a fegyházból.

A filmsorozat minden részben feltár egy újabb kirakós darabot, hogyan viszi véghez Michael merész tervét, hogy a háttérből irányítva fényt derítsen az országos méretű összeesküvésre, aminek bátyja is az áldozata lett.

Évad:
1 2.évad 3
Rész:
1 2 4 5 7 8.rész 10 11 12 14 15 16 17 18 19 20 21 22

 

További A szökés sorozat magyarul