A szökés 2.évad 14.rész teljes sorozat magyarul

A szökés 2.évad 14.rész teljes sorozat magyarul

Epizód címe: A szökés / Név nélkül
Eredeti címe: Prison Break / John Doe
Publikálva: 2007
Korhatár: 15 éves
IMDB értékelés: 8.3

Az aktuális rész: Kellerman, Michael és Lincoln együtt menekülnek. A cél, eljutni Steadmanhez és rávenni, hogy a nyilvánosság előtt mondjon el mindent. Mahone túléli a sebesülését, és némi "ösztönzésre" újra munkába áll. Zsebes eljut egykori kedveséhez, akit megfenyeget és arra kényszerít, legyenek újra együtt. Bellick összetűzésbe keveredik a börtönben, és emiatt nehéz éjszaka elé néz. C-note feleségét őrizetbe veszik és vádat emelnek ellene bűnrészességért, ám az asszony azt üzeni férjének, meneküljön, hogy legalább a kislányuk ne kerüljön árvaházba. Michaeléknak sikerül elrabolni Steadmant, ám mikor hívnák a sajtót, hogy mossa tisztára őket, az főbe lövi magát. Menekülniük kell tovább.

A sorozat leírása: Michael Scofield reménytelen ember egy reménytelen helyzetben. Bátyját, Lincoln Burrowst bűnösnek találják egy brutális gyilkosságban, és a Fox Riveri Fegyházban várja a kivégzését. A bizonyítékok ellenére Michael hisz bátyja ártatlanságában. Mivel Lincoln szabadulására semmi remény, az óra pedig ketyeg a kivégzésig, Michael fegyveres rablást követ el egy bank ellen, hogy ő is sittre kerüljön a bátyja mellé. A terve őrültség, de beválik: a börtönt belülről alaposan kiismerve, mérnöki zsenialitása segítségével megpróbálja megszöktetni Lincolnt a fegyházból.

A filmsorozat minden részben feltár egy újabb kirakós darabot, hogyan viszi véghez Michael merész tervét, hogy a háttérből irányítva fényt derítsen az országos méretű összeesküvésre, aminek bátyja is az áldozata lett.

Évad:
1 2.évad 3
Rész:
1 2 4 5 7 8 10 11 12 14.rész 15 16 17 18 19 20 21 22

 

További A szökés sorozat magyarul