A szökés 2.évad 21.rész teljes sorozat magyarul

A szökés 2.évad 21.rész teljes sorozat magyarul

Epizód címe: A szökés / Kutyaszorítóban
Eredeti címe: Prison Break / Fin del camino
Publikálva: 2007
Korhatár: 15 éves
IMDB értékelés: 8.3

Az aktuális rész: Sarát elítélik, vádalku esetén 12 évet kaphat. A nő rááll az alkura, mikor megjelenik Kellerman, hogy igazolja Sara vallomását. Michael, Bellick és Sucre becserkészik Zsebest, ám az később újra egérutat nyer, Bellicket viszont az elkapják a helyi rendőrök, és újabb gyilkosságot készülnek ráverni. Lincoln összefut Mahone-val, de alul marad a verekedés során. Így az ügynök megzsarolja Michaelt, hogy adja át neki a pénzt és a hajóját a bátyja életéért cserébe.

A sorozat leírása: Michael Scofield reménytelen ember egy reménytelen helyzetben. Bátyját, Lincoln Burrowst bűnösnek találják egy brutális gyilkosságban, és a Fox Riveri Fegyházban várja a kivégzését. A bizonyítékok ellenére Michael hisz bátyja ártatlanságában. Mivel Lincoln szabadulására semmi remény, az óra pedig ketyeg a kivégzésig, Michael fegyveres rablást követ el egy bank ellen, hogy ő is sittre kerüljön a bátyja mellé. A terve őrültség, de beválik: a börtönt belülről alaposan kiismerve, mérnöki zsenialitása segítségével megpróbálja megszöktetni Lincolnt a fegyházból.

A filmsorozat minden részben feltár egy újabb kirakós darabot, hogyan viszi véghez Michael merész tervét, hogy a háttérből irányítva fényt derítsen az országos méretű összeesküvésre, aminek bátyja is az áldozata lett.

Évad:
1 2.évad 3
Rész:
1 2 4 5 7 8 10 11 12 14 15 16 17 18 19 20 21.rész 22

 

További A szökés sorozat magyarul